Varmt välkommen till Hornavanskolan!

Du är varmt välkommen att besöka Hornavanskolan i Arjeplog. Ta då gärna kontakt med antingen SYV Linda Lundström (tel.nr 0961-14213) eller Rektor Nina Lango (tel.nr 0961-14158) för att boka studiebesök på den fina skolan.

Under ett studiebesök får du chansen att stifta närmre bekantskap med det program du är mest intresserad av, men du får även en möjlighet att se hela skolan, träffa lärare och elever samt övrig skolpersonal. Självklart bjuder skolan dig på lunch. Du kan också ta en närmre titt på skolans Elevboende i Stugan, som ligger i anslutning till gymnasieskolan.

Värmt välkommen att ta kontakt med personal på Hornavanskolan i Arjeplog!