Välj med hjärtat!

Vill du lyckas med dina mål på samma sätt som våra prisbelönta elever som nu startat det egna filmkollektivet "Negativ" efter deras tre år på Stillerska. Våga välja med hjärtat - gå hos oss och bli det du har drömt om!

Vi har de oslagbart bästa elevfilmerna i landet som är producerade av gymnasieelever! Vi deltar i olika festivaler och tävlingar och tävlar ofta på lika villkor som vuxna.

För att se lite mer om vad våra duktiga elever producerat, se mer här:

Feb 2014 – Guldrullen: Filip Stankovic, Simon Linde, Felicia Bourée, Jussi Kangas och Felix Svedestig - filmen Urskogen
"Ett ambitiöst och genomarbetat bidrag som ur ett meta-perspektiv klockrent sätter fingret på prokratinerings-”problematiken”.

Nov 2013 – Filmgala Norr: Gabriel Tiedtke – filmen Morgonkaffe
”Med ett säkert handlag, en stor förståelse för filmiskt berättande och ett vackert foto berättas denna enkla men charmiga historia. Perfekt timing i dialog och klippning i kombination med små fina nyanser i skådespeleri, ljudläggning och musik gör den här filmen till en liten pärla”.

Apr 2013 – Vårrullen: Filip Stankovic
”Juryn vill ge ett hedersomnämnande till fotografen Filip Stankovic som medverkat i filmerna Life och Samlaren. Vi slogs av hans tekniska kunnande, liksom den bredd och det experimenterande som uppvisas över spannet av ett flertal filmer”.

Apr 2013 - Vårrullen: Felicia Boudrée –  filmen Samlaren
”Till en film med en alldeles egen, varm och detaljrik värld och med en tydlig vision. Den är väl inkapslad och genomtänkt och filmaren har skapat en unik sagovärld som vi gärna vill vistas i och se mer av”.

Hösten 2012 – Sveriges kortfilmsfestival: en av förra årets examensfilmer Life fick pris. Jussi Kangas som var filmens regissör fick pris som årets ”Cinemagiker”.
En humoristisk uppvisning med fördjupning i tid och perspektiv i livets cirkel. Vi ser fram emot fler filmer av en intressant filmskapare i blom”.