På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

United Sisters söker tjejcoacher i Malmö!

Vi söker dig som vill bidra till att unga tjejer mår bra och tar för sig av livet. United Sisters är en tjejverksamhet i Fryshusets regi och vi arbetar bland annat med coachverksamhet för att stärka unga tjejer.

Som coach är du en vuxen kompis och förebild åt en ung tjej som på ett eller annat sätt vill ha lite extra stöd i vardagen. Uppdraget kan variera beroende på tjejens behov och intressen. Det kan till exempel innebära att motivera tjejen till att gå till skolan, till att våga prova på nya saker, till att hitta sig själv och stärka sin självkänsla eller att hjälpa till att hitta en meningsfull fritidssysselsättning.

Som diskussionsunderlag har du och tjejen vårt coachmaterial med övningar. Ni arbetar delvis målinrikat utifrån tjejens behov.

Uppdraget innebär att du åtar dig att vara coach till en tjej i ca ett år. Tjejen kan avbryta uppdraget när hon vill.

Utbildning och handledning

Du genomgår en coachutbildning där du förbereds för uppdraget. Du kommer att få kontinuerlig handledning tillsammans med andra coacher och kontinuerliga uppföljningar tillsammans med tjejen.

 

Tid och plats

Ni träffas oftast på stan ca en gång i veckan för att till exempel fika, prata eller göra en aktivitet. Uppdraget påbörjas efter coachutbildningen i mars, men rekryteringen pågår nu.

Vi söker dig som ...

...är trygg i dig själv och kan fungera som förebild för unga tjejer. Du bör vara minst 25 år gammal. Du bör även tycka om att kommunicera och engagera dig i andra människor.  Du behöver inte ha några specifika intressen eller erfarenheter. Vi söker volontärer med olika bakgrund och ålder - du är aldrig för gammal!

Du får ett meningsfullt engagemang, erfarenheter, utbildning, kontakter med andra som engagerar sig i tjejverksamhet och förhoppningsvis mycket skoj med din coachtjej!

Läs mer på Fryshuset.se

Är du intresserad?

Kontakta Caroline Andersson i Malmö på [email protected] eller 08-691 74 91.