UF-företag på Didaktus Liljeholmen

Didaktus på Liljeholmen har eleverna som läser entreprenörskap, möjlighet att driva UF företag varje år. Didaktus-eleverna har drivit UF företag i många år och detta är uppskattat av eleverna och skolpersonal. Elever som driver UF-företag utvecklar sina förmågor inom bland annat entreprenöriellt förhållningssätt och detta hjälper dem att lyckas mycket bättre även i andra kurser de läser.

Didaktus Liljeholmen anordnar en Julmässa varje år där UF-eleverna kan ställa ut sina UF-företag och även pitcha för en utomstående jury. På denna Julmässan har eleverna möjlighet att vinna en "biljett" till den stora UF-mässan i Älvsjön (Stockholm), dvs några av UF-förtag som drivs av eleverna på Didaktus Liljeholmen får lov att ställa ut på Älvsjömässan.