På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Stylistprofil

Stylistprofil på EC Gymnasieskola!

Denna profil riktar sig till dig som gillar att arbeta med människor. Du tycker om att styla hår och lägga makeup samtidigt som du har en känsla för färg, form, stil och mode. Här får du lära dig att göra allt från klassiska till mer moderna håruppsättningar, som passar både till bal och till bröllop. Kanske vill du använda blommor i en håruppsättning eller varför inte lägga in lite löshår som en snygg effekt? I stylistprofilen fokuserar vi på följande områden:MAKE UP - Vi ger dig först grundläggande kunskaper i hur makeup läggs. Sedan kombineras dessa med dina egna kreativa ideér. Läs mer om makeup längre ner på sidan.

HÅR - Du får styla olika frisyrer både på riktiga modeller och på dockor. Du får grundläggande kunskaper inom fönteknik och långhårsteknik. Vi använder givetvis olika verktyg och produkter så att du får det resultat du vill ha.

NAGLAR - Välvårdade naglar lägger grunden för snygga naglar. Vi går igenom manikyrens grunder för att sedan måla och dekorera på ett kreativt sätt.

HUDVÅRD - Grunden för en hållbar makeup är en välskött hy. Vi tränar på ansiktsmassage och lägger ansiktsmasker på varandra. Blunda, njut och koppla av!