Student 2011

... och den ljusnande framtid är vååår!

Så sjöng alla studenter på HTS och våra systerskolor i skolstaden i Jakobsberg. Det var strålande solsken den 1/6 och dagen inleddes med en buffé. Därefter träffade eleverna sina mentorer i klassrummen och stipendier utdelades till de som gjort sig speciellt förtjänta av någon anledning. Sedan bar det av till sporthallen och en timmes härlig musikunderhållning av esteteleverna och allmän sång och dansglädje. Därefter samlades eleverna åter i sina klassrum för att ta farväl av sina lärare och mentorer innan det var dags att ställa upp för utspring. Alla skolorna springer ut tillsammans här i skolstaden, men just i år var det HTS tur att stå först i leden. Allra, allra först kom våra kära Frisör 3:or som sprang ut till publikens jubel. Hela skolgården var full av förväntansfulla anhöriga som ville hylla just sin student. Det hela gick lugnt och värdigt till men livfullt! Slutligen så försvann våra studenter i olika ekipage som stod och väntade.

Vi önskar dem alla lycka till i framtiden och gråter en skvätt av saknad.