Stockholm International Horseshow

Vi upprepar förra årets succé. Alla elever som går i ettan på Realgymnasiet Hästhållning får möjlighet att åka till Stockholm International Horseshow och titta på tävlingarna.

- Vi ser att Stockholm International Horseshow är ett stort och viktigt evenemang i branschen, därför är det bra att våra elever får besöka det, berättar Realgymnasiets affärsområdeschef Kalle Söderberg. Vi vill få in verkligheten i skolan och det här är ett sätt att få eleverna att förstå den bransch som de kommer att verka i.

- Eleverna i tvåan och trean erbjuds andra liknande aktiviteter, men också träningar och clinics för elittränare. Det är uppskattade inslag som ger eleverna mervärde under utbildningen, fortsätter Kalle Söderberg.

Realgymnasiet finns också på plats på ridsportsmässan för att knyta ytterligare kontakter i branschen och träffa hästsportsintresserade ungdomar.