Stipendieplatser till USA

AWPE kommer att erbjuda två 10 veckors stipendiatplatser till Rural Metro i Nordamerika.

Vi har nu fördjupat vårat samarbete med Rural Metro Fire Department i Knoxville, och kommer från sommaren 2009 att kunna erbjuda våra studenter stipendiat platser i Nordamerika.

AWPE har sedan 2005 skickat över cirka 180 studenter för att göra sin APU praktik hos Rural Metro Fire Department i Knoxville, och detta har varit mycket omtyckt av alla inblandade parter.

Stipendiaterna har möjligheter att välja utbildning inom yrkesområderna brand, akutsjukvård och räddning.