Stephanie trivs på Byggprogrammet på Värmdö Tekniska Gymnasium

Stephanie går i årskurs 3 på Bygg- och Anläggningsprogrammet inriktning måleri

Varför valde du Värmdö Tekniska Gymnasium?
 Jag blev tipsad av en kompis att börja här. Jag tyckte det kändes bra så jag körde på det.

Kan du berätta lite om programmet du går på?
– Jag går måleri inom Bygg- och Anläggningsprogrammet. Varje dag är olik den andra och det är mycket praktiskt lärande. Nu nyligen gjorde vi till exempel om omklädningsrummen i byggsalen.

Vad är det bästa med Värmdö Tekniska Gymnasium?
– Det bästa är alla kompisar jag har här!

Berätta lite om dig själv och dina fritidsintressen.
–
Jag spelar innebandy på hög nivå i Nacka Wallenstam. Det är ett stort intresse som jag ägnar mig åt mellan 3-5 gånger i veckan. Jag jobbar även extra på Bygg-Ole.

Vad tycker du om lärarna på skolan?
–
De är väldigt bra på att förklara allt när de lär ut. Det känns som att de verkligen bryr sig om oss elever!

Vad vill du jobba med i framtiden?
–
Jag vet faktiskt inte, men det får framtiden utvisa.

Vad tror du skiljer Värmdö Tekniska Gymnasium från andra gymnasieskolor?
–
Det är en liten familjär skola där alla känner alla. Det som är bra med att den är lite mindre är att undervisningen kan anpassas efter eleverna och vad vi behöver.