Seniorer på NTI Lund

På NTI-Gymnasiet i Lund utbildar eleverna seniorer i datorkunskap och mobilkunskap. Eleverna som själva går på programmet EC med datorinriktning, har i samarbete med Lunds kommun, anordnat och arrangerat denna utbildning för Lunds seniorer. Projektledare är eleverna Kristina Loberg och Emil Nilsson. Syftet med projektet är inte bara att utbilda seniorer, utan även den sociala biten är viktig. Här skapar vi på plats, i vår skola i Sankt Lars-parken, mötet mellan gammal och ung, ett nog så viktigt uppdrag. På tisdag nästa vecka, den 16 november, samma dag som vi har öppet hus, kör projektet igång. Det pågår mellan veckorna 45-50. Är ni nyfikna, välkomna hit till NTI Lund!