Samarbete för framtiden

AWPE gymnasiet har nu inlett ett spännande samarbete med Gullmarsgymnasiet i Lysekil, ett samarbete som ytterligare stärker och utvecklar våra skolors unika program för framtiden. Vi kommer från och med 2010 att undervisa och utbilda Gullmarsgymnasiet naturvetenskapliga (NV) elever i Dykning enligt PADI systemet, och AWPE´s naturvetenskapliga (NV)elever kommer att resa till Lysekil för Marinbiologi undervisning i deras fantastiska lokaler där vi har tillgång till olika artbassänger och akvarium.Under 2010 kommer skolorna att resa tillsammans till vår utbildnings anläggning i Nordnorge för integrering och undervisning i olika ämnen, samt utveckla och genomföra gemensamma resor vid APU och stipendieplatser i utlandet.