Saco Studentmässa i Stockholm

Är du osäker på vad du vill arbeta med när du blir äldre?
Du kanske redan har full koll men vill veta mer om något specifikt yrke.
Då vill jag passa på att tipsa om Saco Studentmässa i Stockholm.

På studentmässan, eller Sacomässan som den också kallas, får du allt du behöver för ett genomtänkt och medvetet studieval. Det gäller såväl högskola som yrkeshögskola och folkhögskola eller utlandsstudier. På Sacomässan kan du hitta ditt framtida yrke och få ett tydligt mål med dina studier. Sacomässan kan också fungera som inspiration inför framtidens yrkesval och arbetsliv.

Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö
Tid: 2-4 december, onsdag/torsdag kl: 09.00 – 16.00, fredag kl 09.00 - 15.00
Pris: 50 kr

YrkeshögskoleGuiden, Information om yrkeshögskolans utbildningar.

Framtid.se, Information om framtidens jobb och vägen dit. På Framtid.se kan du ta reda på mer om ditt drömyrke, läsa reportage om både yrken och studier.

Här kan du läsa mer om mässan.