Riksdagsrollspel

Utskott. Betänkande. Regeringsförklaring. Votering. Partigrupp. Vad menas med detta? Fråga en elev som varit med på UBG:s riksdagsrollspel så får du svaret! Genom åren har det blivit hundratals elever som har deltagit i det traditionella riksdagsrollspelet. Under två veckors tid är det tal, debatter och omröstningar och eleverna spelar rollerna ledamöter, ministrar eller journalister. I år är det eleverna på SA och EK som kommer att spela rollspel i slutet av februari. Du är välkommen som publik då eller deltagare nästa år!