Resa till Ghana

HejHej! Jag heter Johanna och går mitt sista år på Vadstenagymnasiet, Samhällsvetenskapsprogrammet med branschanknuten turismutbildning. Nu i trean håller vi förfullt på med vårt projektarbete och jag valde att skriva om volontärarbete i min uppsats.I höstas var jag nere i Ghana på ett barnhem i tre veckor, som jag sent kommer att glömma. Jag åkte ner själv och det ångrar jag inte det minsta för att man träffar så många nya härliga människor, både volontärer från Sverige och andra länder.  Barnen var otroligt söta och kärleksfulla, jag ville inte lämna dem när det var dags att bege sig hem till kalla Sverige igen. Jag utvecklades väldigt mycket som person och jag är glad att jag fick göra detta som projektarbete på skolan. Jag tycker att alla som är intresserade av volontärarbete, ska testa det någon gång i livet. Det blir då ett stort kapitel i livets bok.