Nytt läsår kräver nya friska tag!

Läsåret 2018-2019 har börjat och vi, GymnasieGuidens medarbetare, vill hälsa dig varmt välkommen till ett nytt läsår!
GymnasieGuiden.se har målsättningen att vara Sveriges bästa informations- och inspirationskälla för landets gymnasieväljare.

GymnasieGuidens mål är att ge alla besökare relevant, aktuell och pålitlig information inför gymnasievalet, men även inspiration inför de val som sker efter gymnasiet.

Våra behöriga, engagerade och hängivna studie- och yrkesvägledare och studieinformatörer gör dagligen sitt bästa för att möta just dina informationsbehov, men även vi kan behöva lite hjälp. Vi lägger stor vikt vid dina synpunkter om vår sajt, därför har vi infört uppmaning att höra av sig till oss - i alla gymnasieskolornas presentationer. Du kan också kontakta oss via GymnasieGuidens Facebook-sida.

Ett av våra viktiga mål är att du ska känna dig hörd. GymnasieGuidens ambition ligger även i att främja lusten och formågan att lära sig och utvecklas, därför publicerar vi bland annat Tips om Studieteknik och andra intressanta reportage och fakta.

Vi hoppas att alla nuvanande gymnasister kommer i framtiden, när de ser tillbaka på sin tid på gymnasiet, känna stolthet i att ha klarat av de rätt tuffa

Vi önskar ett stort lycka till för er som står inför starten av tre viktiga och lärorika år på gymnasiet!

Hälsningar från GymnasieGuiden