Mösspåtagning 2011

HTS-gymnasiet har som tradition att ordna högtidlig studentlunch med mösspåtagning någon av de sista skoldagarna innan Valborg. Så skedde även i år. Det är elever i årskurs 2 som ordnar med dekorationer, dukningar, matlagning för avgångsstudenterna. Nytt för i år var att de blivande studenterna kunde boka upp sig för styling i vår egen salong och bli betjänade av de blivande frisörerna i åk 2!

Lunchen inleddes med härligt bubbel med frysta bär och sedan följde en trerätterslunch tillagad av restaurangeleverna som också stod för serveringen. Högtidliga tal hölls av bland annat rektor Eva Kjellström och ett fint tacktal av eleverna Nader och Chayenne. Lunchen avslutades med att vi övade på studentsången.