London, Rom, Sydney... New York?

I dagsläget har Mode & design knutit kontakter med skolor i England, Italien & Australien. Syftet är att ge våra elever möjlighet till ökad internationalisering genom att delta i undervisningen i en skola och knyta nya kontakter med andra elever och utbildningar. Våra resor finansieras med hjälp Internationella programkontorets mobilitetsprojekt.

Sedan några år har vi ett utbyte med Uxbridge College i London där elever på Mode och Design har gjort sin APU i åk 3.  Elever och lärare från Uxbridge har besökt oss för att ta del av vår utbildning och vi har också haft några engelska elever på S:t Martin för att lära sig sy underkläder.