LBS kommer att finnas på plats

Helsingborgs Gymnasiemässa hålls lördagen den 17 november 2018. LBS - kreativa gymnasiet kommer att finnas på plats för att svara på alla dina frågor, och ge dig inspiration inför ditt gymnasieval.

Vilka hittar du på mässan? Självklart kommer LBS finnas på plats med den senaste tekniken inom de kreativa områdena. Till exempel kan du kika på gamingdatorer - för dig som är extra intresserad av det nya programmet LBS E-sport. Du kan se elevarbeten och prata med eleverna som pluggar LBS spelutveckling eller LBS spelgrafik.

För dig som gillar att vara kreativ i både bild och text finns inriktningarna foto - film - text på programmet LBS Kreativ kommunikation eller kanske LBS Grafisk design där bara fantasin sätter gränser på vad du kan skapa. Kom och testa att skapa med grafik-program som Photoshop eller illustrator. Vi utbildar dig för att lyckas i framtidens kreativa branscher.

I LBS-montern hittar du många av skolans nuvarande elever så du får världens läge att fråga om precis allt: Hur var första dagen? Hur trivs de nu? Vad är det bästa, och vad är det sämsta? Alla frågor som du inte kan läsa svar på nätet - i mäss-montern kan vi ge dig de bästa insidertipsen.

Har du andra frågor som är mer specifikt gällande utbildningen, kommer också kompetenta lärare att finnas på plats i montern, beredda att svara på frågorna.
 LBS ser fram emot att träffa dig!

Var äger Helsingbors gymnasiemässa rum?
Arena, A-hallen, Mellersta Stenbocksgatan 14. Lördagen den 17 november 2018 mellan kl 10.00 och 15.00. Fri entré. VÄLKOMMEN!