På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Lag Warren Buffet från Europaskolan vann 25 000 kr...

Lag ”Warren Buffet” från Europaskolan i Strängnäs kammade hem 25 000 kr i prispengar och var därmed stjärnorna som lyste starkast i årets kunskapstävling!

Det var drygt 50 lag som var med och tävlade om att vinna Ung Privatekonomis kunskapstävling. Tävlingen, som genomfördes under en dag, innehöll moment med fallbeskrivningar inom privatekonomi och sparande där eleverna med hjälp av böcker, tidningar och Internet fick besvara frågor. Gymnasielagens insatser bedömdes sedan av en jury utifrån faktorer som identifiering av huvudproblem, bra språk och tydlighet, egna tankegångar och kritiskt förhållningssätt.

-För ett genomtänkt upplägg, en fantastisk förståelse och analys,

och för den fenomenala delen om fonder som trollband oss alla i intressant läsning tilldelas första priset till Europaskolan och lag Warren Buffet.

De tre bästa lagen i tävlingen får förutom ära och berömmelse ett stipendium och varsin värdepappersdepå hos Aktieinvest. Europaskolans förstaplats ger en prissumma på 25 000 kr och dessa kommer att placeras i värdepappersdepån för fortsatta aktie- och fondaffärer.