Lärare Elev Dialog

LED På Vadstenagymnasiet arbetar vi med något som kallas LED och som är en förkortning av Lärare Elev Dialog. Detta är ett lokalt arbete som elevrådet har startat för att skapa just en dialog mellan lärare och elever. Det fungerar som ett slags utvecklingssamtal för lärarna där det är eleverna som kommer med positiva tankar och konstruktiv kritik.

Vi gör det både för lärarnas skull (för att de ska få den återkoppling de förtjänar), för elevernas skull (för att de ska få föra fram sin talan) och för skolans skull (för att detta förhoppningsvis leder till utveckling och en ännu bättre skola).Detta är något vi tror på och arbetar hårt för i elevrådet på Vadstenagymnasiet.