På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Jennifer reflekterar

Jag har sedan tidigt varit intresserad av media och valde därför att söka mig till LBS under min gymnasietid. Mina tre år på LBS har varit några av de mest betydelsefulla åren i mitt liv eftersom jag har kunnat utveckla mitt intresse, och våga drömma om ett framtida yrke. 

Det var på LBS som jag verkligen upptäckte vad jag ville göra, och hur jag skulle göra för att nå dit. Med hjälp av yrkeserfarna lärare togs mitt intresse för media till högre höjder och drömmarna blev allt större. Idag studerar jag Medie- och kommunikationsvetenskap på Högskolan i Halmstad med inriktining produktion, och har som mål att en dag sluta som TV-producent eller som projektledare inom ett produktionsbolag. LBS har gett mig ett stort försprång i min pågående utbildning, då jag redan har grundläggande kunskap inom medieteori- och praktik. (Progam som Photoshop och InDesign är saker jag tack vare LBS redan har kunskap om, men även i ämnen som svenska, då studier på högskola kräver ett korrekt språk). 

Något jag har upplevt som positivt med LBS är att man som elev har haft tillgång till lärare med yrkeserfarenhet. Detta har varit en stor fördel då deras viktiga råd och erfarenhet inom yrket satt en verklighetstrogen "touch" på undervisningen.

LBS har hjälpt mig att komma till den punkt där jag är idag, att jag vågade tro på mig själv och flytta femton mil hemifrån för att förverkliga min dröm. Denna chans hade jag inte tagit om jag inte känt att jag sedan min gymnasietid hade en stabil grund att stå på. Jag ser tillbaka på min tid på LBS med ett leednde och vet att jag alltid kommer minnas den på ett sådant sätt!

Kram Jennifer Larsson