HTS-elever får KF-stipendier

HTS-gymnasiet har i många år deltagit i ett projekt som KF Norrort anordnar för skolor i nordvästra Stockholm. Varje år träffas elever i årskurs två på Runö kursgård och arbetar tillsammans med frågor kring konsumtion, marknadsföring, etik och handelns förutsättningar.

I år har tre KF-stipendiater utsetts i årskurs 3 på Handelsprogrammet på HTS. Det är tre duktiga flickor som premieras med KF-stipendiet för sina utmärkta studieresultat i samband med studentexamen; Patricia Berglind, Ida Nyholm och slutligen den HP-elev med bäst resultat av alla, Mikaela Lundvall. STORT GRATTIS till er och lycka till i framtiden säger rektor Eva Kjellström som delade ut stipendierna!Även i årskurs två kommer två stipendier att utdelas men vilka pristagarna är är fortfarande en hemlis eftersom de delas ut först den 8/6.