Häng med Stella under en dag på Creative Media Program

Hur är det att gå samhällsvetenskapsprogrammet på Thoren Innovation School? Stella Svenningrud visar vad hon och hennes klasskompisar får göra en vanlig dag på skolan, och berättar om varför hon valde ett mer kreativt och nytänkande program på gymnasiet!

Stella Svenningrud älskar att vara kreativ och berättar att hon lär sig bäst när hon får vara det. Det var även därför som hon valde samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningen media – eller Creative Media Program, som det passande nog kallas på Thoren Innovation School. 

– Jag kände att det var ett program som passade mig väldigt bra, då jag är väldigt kreativ. Jag gillar att lära mig på ett mer kreativt sätt och att använda nya tekniker för att lära mig, berättar Stella som nu går i den första årskursen.

Hon och hennes klasskompisar har redan fått testa på att skapa kreativt med hjälp av olika tekniker, framförallt inom ljus och bild. Det har blivit en podcast, loggor och en dokumentär om olika ämnen. 

– Det är mycket mer intressant och roligare att lära sig på det sättet. Jag känner att jag lär mig så mycket mer, säger Stella.

Enligt henne är skolans lärare som gör det möjligt för eleverna att vara så kreativa i lärandet. 

– Lärarna bryr sig verkligen om vad vi gillar och anpassar sig efter vad vi vill lära oss. 

Vem borde välja Thoren Innovation School?

– Om man är trött på det vanliga sättet att lära sig och vill prova på nya saker och bli förberedd inför samhällets utveckling, då tycker jag absolut att man ska välja Thoren Innovation School! 

Vill du veta mer om Creative Media Program? Se filmen med Stella på innovationsgymnasiet.se! Du kan även boka in en privat rundvisning för mer information – varmt välkommen till Thoren Innovation School!