Gymnasiesärskolemässa

I september medverkade Min Skola Östermalm och Norsborg på Gymnasiesärskolemässan på Fryshuset. Dagen blev mycket lyckad och det var fantastiskt trevligt att få träffa så många intresserade elever och föräldrar, och även att få träffa representanter ifrån andra gymnasiesärskolor. I år var första gången det anonrdnades en mässa för enbart gymnasiesärskolor, något som verkade vara ett vinnande koncept då många besökare kom till mässan. Min Skola fick hjälp av eleverna Malin, Tim och Nikolina i montern. De gjorde ett grymt jobb i montern och visade sig vara mycket duktiga på att berätta om hur det är att vara elev på Min Skola. Vi hoppas att Gymnasiesärskolemässan återkommer även nästa år, tack för initiativet från Fryshuset!