GymnasieGuiden besökte Gymnasiesärskolemässan på Fryshuset

Den 23 september anordnade Fryshusets Gymnasium tillsammans med Häggviks Gymnasium, Nacka Gymnasium och Tyresö Gymnasium den första gymnasiesärskolemässan. 15 skolor var på plats med elever och personal som berättade om sin skola.

Det var en lugn och trevlig stämning på mässan och inte allt för mycket elever, vilket gjorde att det fanns tid och möjlighet för alla att få svar på sina frågor i lugn och ro. Det var synd att inte alla Stockholms gymnasiesärskolor fanns representerade.

På GymnasieGuiden.se har vi nyligen lanserat en egen avdelning för gymnasiesärskolan och vi uppdaterar information om programmen samt vilka skolor som erbjuder dem löpande. Mer information kan ni hitta här.

/Melina,  SYV på GymnasieGuiden.se

Bild: Sara Vahlström och Jennifer Höjd, elever på Fryshuset.