På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Gymnasiedagarna & Future Skills pågår i Göteborg t o m 11 okt 2018!

Den stora årliga gymnasiemässan i Göteborg pågår 9 - 11 oktober 2018 på Svenska Mässan vid Korsvägen. GymnasieGuiden.se har idag, tisdag den 9 oktober, besökt mässan. Det är många utställare - både gymnasieskolor och andra "aktörer" på plats. Bland annat hittar man representanter från Arbetsförmedlingen, Skolverket och ett antal arbetsgivare, som önskar presentera sig för framtida medarbetare. Även eftergymnasiala utbildningar som t.ex Chalmers Tekniska högskolan har monter på mässan; detta för att gymnasieväljare ska kunna, redan när de väljer till gymnasiet, bekanta sig med möjliga eftergymnasiala alternativ.

Om du ännu inte besökt gymnasiemässan i Göteborg men har möjlighet att göra det, kan vi på GymnasieGuiden varmt rekommendera ett besök.
Mässan pågår under - tisdag den 9 och onsdag den 10 oktober kl.8.30 - 20.00 samt torsdag den 12 oktober kl.8.30 - 18.00.

Presentationer av de gymnasieskolor som ställer ut i montrar på Gymnasiedagarna på Svenska mässan 9-11 oktober 2018 i Göteborg finner du här.

Future Skills
Syftet med mötesplatsen som kallas Future Skills är att skapa en arena där unga får chansen att prata direkt med mängder av företag, branscher och utbildningsanordnare.

Future Skills ger en unik chans att knyta kontakter, få djupare inblick i olika branscher, prova på diverse yrken och lära sig mer om var jobben lär finnas i framtiden. På Future Skills kan besökarna bl a träffa representanter från högskolor/universitet, yrkeshögskolor och organisationer som hjälper till att ordna utlandsstudier.