Gör som Kalle!

Kalle tar studenten på Lichron i juni. I dagarna reser han till Tyskland för 8 veckors utlandspraktik. Kalle läser inriktningen CNC-teknik/Produktion. Nytt för i år är inriktningen Elteknik/Automation. Det är många frågor som behöver svar på vägen fram till ditt gymnasieval. Vi vill gärna stimulera dig och bidra till att du får en så bra start i yrkeslivet som möjligt. Vare sig du väljer att börja jobba direkt efter studentexamen eller vill läsa vidare så vågar vi påstå att Lichron är ett mycket bra alternativ för dig som gillar teknik.

Lichron Teknikgymnasium i Gnosjö är en ny skola med moderna maskiner och engagerad personal. Utbildningens bredd och din egen drivkraft kommer att ge dig förutsättningar att konkurrera framgångsrikt om de bästa teknikjobben i framtiden. Lichron Teknikgymnasium - den lilla skolan med de stora möjligheterna!