Gör som Frida, sök Voxgym!

Jag sökte till Voxgym för att jag hade hört så mycket bra om skolan och jag valde samhällsprogrammet för att jag ville få en bra grund inför framtida studier och jag kan intyga nu att det är en väldigt bra skola och att man får bra hjälp av lärarna som är välutbildade och engagerade, de vill elevernas bästa! Jag trivs bra i min klass som är en liten klass med bra arbetsro och alla kan prata med varandra. Vi har en trygg miljö på Voxgym.

Mitt drömyrke är polis och jag skulle gärna vilja plugga vidare till det efter studenten så därför tyckte jag att samhällsprogrammet var en bra grund. Funderar du också på att läsa samhällsprogrammet så tycker jag att du ska göra det! Det är en bred utbildning där vi läser grundläggande ämnen såsom matte, svenska och engelska samt fördjupar oss i de samhällsvetenskapliga ämnen men vi har även individuella val. Över huvudtaget så skriver vi mycket, läser och diskuterar en hel del och det är kul! En av de roligaste sakerna som jag har gjort hittills under utbildningen var när vi åkte till SVT i Stockholm och i höst ska vi få åka till Bryssel och besöka EU parlamentet!

Frida Wikblad, SA17