På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Ett brev från Kaula Alshabee

De två senaste åren har varit de absolut svåraste jag har varit med om i hela mitt liv, jag tänkte ofta på vad det berodde på, jag tänkte på saker som var runt mig som fick mig att må dåligt men svaret var alltid exakt samma svar efter allt tänkande. Skolan. När jag tänkte på skolan fick jag alltid ångest, jobbiga knip i magen. När jag tänkte på skolan blev jag stressad, så mycket jag hade att göra, så många uppgifter jag sket i att göra. All ångest berodde på att jag sket i skolan, största misstaget jag gjort i hela mitt liv, det påverkade mig otroligt mycket. Jag mådde psykiskt dåligt, både hemma och när jag var på skolan, jag skämdes över mig själv för att jag låg så mycket efter, alla andra var alltid klara i tid och jag lämnade alltid in sent eller aldrig. 

Det krävdes motivation, styrka och mod. Det krävdes allt som jag inte hade i två hela år. Det tog mig 4 terminer att inse att jag var misslyckad. Vad hade jag för framtid? jag hade IG i de flesta ämnena i både ettan och tvåan. 

Det krävdes väldigt hårt jobb och jag trodde aldrig att jag skulle hinna. Men jag hade aldrig kunnat klara det om inte Pernilla var på min sida, alla planeringar, samtal, mejl och allt tjat. Jag är tacksam för allt hon har gjort för mig, tacksam för det stora förtroendet hon hade för mig. Och tacksam för Anders för att han valde just henne. 

Att ha en lärare som har förtroende för dig, är den bästa läraren du någonsin kan få. Att ha det stödet och jämt höra ”du ska klara det!” och blir glad för dig när du lyckas är helt underbart. Men du ska inte bara jobba hårt för att göra din lärare stolt över dig. DU måste vara stolt över DIG, DU måste jobba hårt för att nå de målen som du satt. Backa aldrig tillbaka, ge aldrig upp för att jag gjorde inte det och jag lyckades.

Jag vill att ni ska lära er av mitt misstag, tänk på det när ni har uppsats att skriva eller prov att träna till och ni går in på Facebook, eller något spel och ni skjuter fram det viktiga. Det är inte värt det, skolan är det viktigaste, njut av varje dag ni går på denna skola. Jag kommer aldrig att gå på Ljud & Bildskolan igen och jag ångrar varje dag jag inte var här. Jag kan inte tänka mig bättre lärare och jag tackar Anders Johnsson för det. 

Kaula Alshabee