På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

"En unik blandning av design och handel"

Hugo Duvér går på Handels- och administrationsprogrammet med inriktning utställningsdesign. Han svarar på fem snabba frågor om skolan och utbildningen.

Kan du berätta lite om Designgymnasiet Kungsholmen?

- Det som är extra bra med skolan är att det inte bara är en sak som vi kan skryta om. Bland annat så har vi väldigt bra gemenskap och glad stämning på skolan.

Vad tycker du vi skulle kunna säga till de som har bestämt sig att börja hos oss, vad kan de förvänta sig?
- De elever som valt att börja på vår skola kan förvänta sig att bli väl bemötta av den trevliga personalen som har lyckats få skolan som en arbetsplats. Dom kommer även att kunna förvänta sig flera mycket lärorika år där man kommer att få utvecklas mycket på flera olika plan.

Vad får du lära dig på ditt program i kort?
- Det som man får lära sig på Handels- och administrationsprogrammet är en unik blandning av design och handel som nästintill inte går att hitta på någon annan plats i hela Sverige. Vi får lära oss allt ifrån hur man inreder ett skyltfönster i en butik, designa en egen företags logga till att få förstklassig undervisning i bland annat försäljning och vägen till att starta ett eget företag.

Vad är det bästa med ditt program?
Det bästa med Handels- och administrationsprogrammet på Designgymnasiet är den unika och specificerade men samtidigt breda undervisningen i flera intressanta ämnen. Det är även så att vi inte bara får lära oss att räkna, vi får även lära oss vad som räknas och vad som är viktigt när man kommer ut i arbetslivet.

Berätta om stämningen på skolan.
- På skolan märker man tydligt att det är god stämning året runt i dom fantastiska lokalerna där undervisning och kunskap skapas i mängder. Detta märker man bland annat när man ser att eleverna hjälper varandra för att utvecklas och förbättra sina kunskaper.