Du kommer inte ångra dig!

Att gå på LBS Borås innebär lärande i öppna lokaler och grym sammanhållning. Skolan ligger i Knalleland väldigt centralt med bra bussförbindelser. Borås är en supertrevlig stad och blev 2011 utsedd till årets stadskärna. Många elever åker långt till skolan på grund av dess goda rykte. Det som är unikt med vår skola är att alla får vara som de är, om du är ny på skolan lär du känna alla på nolltid. Vårt mecka på skolan är den heliga kaffemaskinen som får jobba hårt! Vi har fantastiska och inspirerande lärare som får skolan att bli en höjdpunkt och du har alltid tillgång till lärare om du har frågor eller vill prata.

Vi har också en av stans bästa studios som används flitigt!

Mvh Eleverna på LBS Borås!