Designpris till Thorildsplan!

I måndags kväll var det prisutdelning på STHLM Waterfront från årets utställning på Stockholmsmässan ”Våga vara egen”, i regi av Ungt Företagande.2:a pris för årets design gick till T10B från Thorildsplans gymnasium för den egendesignade hängstolen ”Just Hangin-UF"!Den vinnande gruppen bestod  av eleverna Daliya Ayoubi, Anna Östlund, Malin Persson, Felipe Rodriguez, Nils Henricson Bollner, Stefan Nyström och Antonio Bajlovic.Mats Ihrner, som arbetar med T10B och T10E i teknikutveckling och företagande, berättar stolt att gruppen har designat och tillverkat den vinnande skivmöbeln helt på egen hand. Eleverna har dessutom skött allt som ett framgångsrikt företag behöver, från affärsplan till genomförande.Beckmans school of design motiverar gruppens pris med formuleringen "Ett väl genomfört förslag där alla delar från design av stolen till utförandet av montern har behandlats i samklang och med stor säkerhet".