Därför valde Bill VOXGYM och vår bandyakademi

Jag valde Voxnadalens gymnasium eftersom jag alltid velat gå på bandygymnasium.

Jag bodde tidigare i Stockholm och flyttade till Edsbyn pga bandyn. Här kände jag att helheten fanns vilket gjorde valet enkelt!

Lärarna på VOXGYM är väldigt engagerade och pedagogiska men även mycket trevliga och omtänksamma. Möjligheten för hjälp och extra förklaringar finns alltid.

Jag läser naturvetenskapliga programmet för att ha en bra grund för fortsatta studier på högskola/universitet och eftersom jag för tillfället inte vad jag vill arbeta med i framtiden.

Jag skulle absolut rekommendera Voxnadalens gymnasium eftersom det är en skola med dedikerade lärare och bra sammanhållning. Samt att den är perfekt om man vill kombinera idrott och studier!

Bill Säfström, N16

Reportage