På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Aror, naturturism o öppet hus

I dagarna har vi fått nytillskott i djurhuset. Våra två blågula aror har äntligen anlänt. Dessa två bröder, 5 månader gamla, togs emot i lördags. Det är två sociala och trevliga herrar som vi hoppas ska trivas hos oss.

I lantrasparken flyttade Roxy och Pixie in i december. Det är två nya göingegetter. Eftersom de är unga hannar kallas de för killingar. De bor nu tillsammans med Harald, Maja och Klara-Sara. En enastående flock. Vi önskar killingarna varmt välkomna!

Gillar du fiske, klättring, turridning, jakt eller kajakpaddling? Till hösten startar vi NV-Naturturism, en utbildning för dig om vill lära dig mer inom turism, företagande och entreprenörskap. Det är den femte inriktningen på våra NV-utbildningar. Sedan tidigare har vi NV-Naturvetenskap, NV-Häst, NV-Skog och NV-Djurvård.

Vill du veta mer om skolan? Titta in till oss på fredagseftermiddagen den 22 januari. Kommer du redan 12.30 så bjuder vi på lunch. Sen kommer du att få allmän information samt möjlighet att titta närmare på inriktningarna djurvård/djursjukvård, ridsport, jordbruk och naturvetenskap.