Anna gör praktik på Djursjukhus

Alla elever på profil Djurvård och Djursjukvård har 15 veckors praktik (APU) under sina tre år på Ingelstadgymnasiet. Man kan t.ex. vara på djursjukhus, tropikarie, zoobutik, hundpensionat, djurpark eller veterinärklinik. Här ser Anna Hansen till en tillfrisknande katt på Växjö Djursjukhus. Hon har varit där i tre veckor och trivts väldigt bra. Flera av våra elever får så bra kontakt med sina praktikplatser att de senare kan få helgjobb, sommarjobb eller kanske till och med en anställning när de tagit studenten.