Amanda och Evelina vann tävlingen ”Bästa höstfrisyr”

Vi säger grattis till Amanda Andersson och Evelina Magnusson (modellen Robia Sahli) i frisörtvåan som vann tävlingen om bästa höstfrisyr som kommer att publiceras i Skellefteå kommuns källsorteringskalender som går ut till alla hushåll i Skellefteå Kommun.

Temat på tävlingen/frisyren var återvinning och bilden ska användas som en helsida i kommunens källsorteringskalender. Kalendern produceras av reklambyrån Krux, som var mycket imponerade av eleverna kreativa arbetssätt.

– Vi fick in så många snygga, roliga och nyskapande frisyrer från klassen på John Bauergymnasiet att det var svårt för oss att välja ut endast en till kalendern. Frisyren vi till sist valde att fotografera visar på både ursprung, elegans och framtid. Helt rätt för kalendern och helt rätt för 2012, säger Ida Bodin, produktionsledare på Krux.