Älvsjömässan - t o m 25 november 2017!

Bild (ovan): Tagen den 23 nov 2017 i Monter: C16:41- Skanska gymnasiet
På bilden ser du Hilda J: byggteknik i 3an, Richard C: byggteknik i 2an, Olivia N: arkitektur i 3an, Moa J: byggteknik i 2an, Sofia P: arkitektur i 3an, Johanna F: arkitektur i 3an, Henrik L: i lärare teknik, entreprenörskap, miljö, energikunskap & T4.

Från och med idag, den 23 november och till och med lördag den 25 november 2017 pågår Sveriges största gymnasiemässa i Älvsjö, utanför Stockholm.

****************************************************
Mässinfo:
Adress: Mässvägen 1, Älvsjö.

Torsdag 23 november 2017  kl. 09.00-17.00
Fredag  24 november 2017  kl. 09.00-16.00
Lördag  25 november 2017  kl. 09.00-16.00

Fri entré för alla!
************************************************

Att besöka gymnasiemässan är ett mycket bra tillfälle att skaffa sig en överblick över vilka gymnasieskolor som finns i din region. På en gymnasiemässa kan du besöka skolornas montrar och träffa skolrepresentanter och ofta även några elever som går nu eller tidigare har gått på just den gymnasieskolan.

Vilka gymnasieskolor som i år (2017) ställer ut på Älvsjömässan kan du se här >>

På plats fins inte bara elever, lärare & rektorer från gymnasieskolorna som ställer ut men även Studie- & yrkesvägledare, representanter från Gymnasieantagningen och branschorganisationer m.fl. redo att diskutera ditt gymnasieval och vad man kan göra efter gymnasieutbildningen.

Gymnasiemässan brukar vara mycket populär bland eleverna, men glöm inte andra intresserade, som exempelvis dina föräldrar/vårdnadshavare
Kanske läge för ett trevligt och nyttigt "famiilje-häng" på lördag!?

Vi är väl medvetna om att många elever bor långt utanför Stockholm och söker till gymnasiet i andra svenska regioner. Andra gymnasiemässor som arrageras runt om i Sverige och andra event/aktiviteter som öppna hus, infokvällar och prova-på-dagar kan man se om man går in på www.gymnasieguiden.se/events.

Även du som är yngre och idag studerar i åk. 8 eller 7 kan också dra stor nytta av ett besök på mässan!

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA GYMNASIEMÄSSAN i Älvsjö och vi hoppas att du får ett trevligt och lärorikt besök!