Wendela Hebbegymnasiet

Wendela Hebbegymnasiet är Södertäljes gymnasieskola för dig som gillar media eller estetiska inriktningar som musik, bild och form, foto och film, dans och teater. Hos oss får du möjlighet att skaffa behörighet till vidare studier samtidigt som du utvecklar ditt specialintresse. Här finner du otroligt fräscha och välutrustade lokaler - en skola för framtiden med närhet, värme, ömsesidig respekt, kompetens och kreativitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Distra Gymnasium

Vi erbjuder en praktisk utbildning för framtida jobbmöjligheter

• Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• Mälardalens Tekniska Gymnasium

Välkommen till Sveriges mest spännande satsning på gymnasieutbildning

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• Franska Skolans Gymnasium

Alla elever studerar franska från nybörjarnivå och uppåt

• Odengymnasiet

Hur kan vi hjälpa dig att nå din "maxlevel"?