Umeå Elitidrottsgymnasium

Umeå Elitidrottsgymnasium har lång erfarenhet av att kombinera idrott och studier och är en av Sveriges största skolor inom idrottsutbildningar. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa lösning av kombinationen elitidrott och studier.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Sjölins Gymnasium Umeå

Välkommen till Sjölins Gymnasium Umeå - mer info kommer inom kort Till hösten 2019 startar Sjö...

• NA
  • Thoren Business School Umeå

Thoren Business School - Affärsgymnasiet för dig som vill mer

• HA
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Umeå Elitidrottsgymnasium.

• BF
  • HA