På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Thoren Business School Västerås

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Thoren Business School Västerås är Affärsgymnasiet i tiden. En skola som både elever och lärare skapar och utvecklas i. TBS Västerås vill ge dig ett försprång i livet genom att ge dig en god inblick i näringslivet, både teoretiskt och praktiskt. I vår undervisning integrerar vi verkligheten genom att bland annat använda oss av externa föreläsare direkt från näringslivet, ämnesövergripande undervisning och genom samarbete med universitetet.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Västerås samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning. 

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon: 010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

Alla ❤️dag-hälsning till MP16 från deras mentor! 💗

Glad alla hjärtans dag önskar vi ❤️💘 #allahjärtansdag #happyvalentinesday

Trevlig helg på er! 🌟#thorenbusinessschool #tbsvasteras #happyfriday #friyay #weekend

I måndags presenterade samtliga UF-elever sin företag för ett gäng ”drakar” på skolan, under vår egna version av Draknästet✌🏻🐉 #tbsvasteras #draknästet #ufvästmanland #ungföretagsamhet #affärsgymnasiet

Hallå Eskilstuna och hallå Djurgårdsskolan! Kom förbi i cafeterian och prata gymnasieval med oss😃🖤💛 #skolbesök #affärsgymnasiet #tbsvasteras #thorenbusinessschool

Du har väl inte missat öppet hus ikväll!?😃 Mellan 17-18 på Kopparbergsvägen 25. Vi ses där! 🖤💛 #tbsvästerås #affärsgymnasiet #öppethus #thorenbusinessschool