Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Thoren Business School Solna

Thoren Business School – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, börja jobba eller läsa vidare.

Thoren Business School Solna är en skola med ett stort hjärta och engagerade lärare. Skolan passar dig som vill utvecklas i en studiemiljö med hög ambitionsnivå. Här får du de bästa förutsättningarna oavsett om du efter studenten vill studera vidare, börja jobba direkt eller starta ditt eget företag. 

Hundratals samarbeten

Med verklighetsbaserade projekt kommer du under hela gymnasietiden ha en fot i arbetslivet och en i studierna. Thoren Business School arbetar med case där du tillsammans med företag får arbeta i längre projektarbeten för att få en bättre förståelse för hur näringslivet fungerar samt en mer strukturerad skoltid. 

Starta ditt eget företag

Under din tid på Thoren Business School får du möjligheten att starta ditt egna företag. TBS arbetar tillsammans med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga att driva och starta egna företag.

Åk på Business Trip

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får åka till en storstad i världen. Under resan får du gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Elever på Thoren Business School har tidigare besökt länder som Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. 

Unika lärmiljöer

Thoren Business School Solna har toppmoderna och kontorsliknande lokaler, designade för att inspirera dig och ge dig briljanta idéer. Besök skolans hemsida för att se mer från lärmiljöerna eller besök skolan på Öppet hus.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon:
010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Solna.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • FS