Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 03:09

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium

Centralt vid Odenplan
Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium ligger i samma byggnad som Stockholms Tillskärarakademi vid Odenplan i centrala Stockholm. Det betyder att det finns utrymme för kreativa dialoger och utbyte av idéer mellan yngre och äldre elever. Mixen skapar en kreativ atmosfär som är unik för skolan. I samma hus finns även Påhlmans Gymnasium. Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium ägs av studieförbundet Medborgarskolan - en ideell organisation som återinvesterar allt överskott tillbaka in i skolverksamheten.

Hantverksprogrammet
På hantverksprogrammet får eleverna lära sig att tillverka egendesignade kläder och arbeta med hela kedjan från idéskiss till färdig produkt. Samtidigt ges möjlighet att läsa in grundläggande behörighet till högskolan. Utbildningen ger stora möjligheter att söka sig vidare till mode- och designutbildningar i hela världen.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium.

• HV
  • TE