Täby Yrkesgymnasium

Vi är en skola med utbildning inom fordon och transport och från hösten 2021 även inom hantverk (frisör, barberare och hårstylist). Med en fot i verkligheten och fokus på individen har vi möjlighet att ge våra elever en bra grund för en god fortsättning i livet. Vi finns i ändamålsenliga lokaler två kilometer väster om Täby centrum, bara 100 meter från SL-trafikens busshållplats.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

• ES
  • Värmdö Tekniska Gymnasium, VTG

En väletablerad skola med erfarenhet. Kunskap och verktyg - för jobb och framtid.

• TE
    • BA
    • FT
    • VF
    • IMA
    • IMS
  • Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• NA
    • ES
    • IMA
  • Teknik & Servicegymnasiet

Industriprogrammet med inriktning driftsäkerhet och underhåll

• HV
    • IN
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NA
    • IMS
    • GS
  • Järna Naturbruksgymnasium

En unik gårdsmiljö där du arbetar med får, häst och kor samt odling och skogsskötsel

• Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• GS

Här kan skicka dina frågor till Täby Yrkesgymnasium.

• HV
  • FT