Sveriges Ridgymnasium Sigtuna

Vi finns i Sigtuna, på Hagbyholms Gård. Våra skollokaler och elevboendet finns i tre olika fastigheter på Hagbyholms Gård. Det är en fantastisk miljö på många sätt. Här blandas naturens skönhet och ridsportens utmaningar på ett härligt sätt vid Mälarens strand. På skolan kommer du att möta duktiga, trevliga och engagerade lärare och annan personal. Elever och personal jobbar nära varandra.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Järna Naturbruksgymnasium

En unik gårdsmiljö där du arbetar med får, häst och kor samt odling och skogsskötsel

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• Realgymnasiet Stockholm

Få tre roliga och lärorika år!

• Djurgymnasiet Stockholm

Djurgymnasiet erbjuder dig en unik yrkesutbildning med djur

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning