Sundstagymnasiet

Sundstagymnasiet är en skola med skön stämning. Här kan du läsa högskoleförberedande program inom estetik, humaniora och samhällsvetenskap. Här finns också gymnasiesärskola och introduktionsprogram.

Sundstagymnasiet är känt för sin varma och positiva stämning med engagerade och kreativa elever och lärare. Föreställningar och utställningar som är producerade och genomförda av eleverna, visas ofta på skolan.

Gymnasiesärskola
Gymnasiesärskolans nationella program är fyraåriga och innefattar minst 3 600 timmar fördelat på kärnämnen, karaktärsämnen och valbara kurser.

Delvis nya lokaler från hösten 2019
I skolans lokaler ryms bland annat ateljéer, dans- och teaterlokaler, musikstudio, film- och radiostudios, bibliotek, cafeteria och en stor aula. Från höstterminen 2019 finns ett helt nybyggt hus på plats där en stor del av skolans verksamhet kommer att finnas.

Aktiv elevkår
Skolans elevkår är gemensam med Älvkullegymnasiet och genomför en mängd arrangemang under året.

Här kan skicka dina frågor till Sundstagymnasiet.

• HU
  • ES