Scengymnasiet S:t Erik

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Globala gymnasiet

Globala Gymnasiet är till för dig som vill påverka

• CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...