Rytmus, Umeå

Rytmus intar musikscenen i Umeå hösten 2022!

Rytmus är ett musikgymnasium och erbjuder det högskoleförberedande estetiska programmet med inriktning musik.

På Rytmus finns lärare med lång erfarenhet av sina ämnen och oftast koppling till musikbranschen som finns för att ge dig de bästa möjligheten att utvecklas. Gemenskapen på Rytmus är något utöver det vanliga – vi brukar kalla det Rytmus-andan, där alla känner sig välkomna och sedda.

Alla våra program ger en grundläggande högskolebehörighet efter examen, oavsett inriktning.

Efter en utbildning på Rytmus kan du plugga vidare på högskola, eller syssla med något helt annat. Flera av våra tidigare Rytmuselever arbetar aktivt inom musikbranschen som låtskrivare, producenter eller verksamma artister. Andra elever väljer att utbilda sig till andra yrken som: läkare, poliser, tandhygienister eller lärare. Valet är ditt!

Här kan skicka dina frågor till Rytmus, Umeå.

• ES