Vi ses på Malmömässan Hyllie från 8 - till 10 november 2018!

Rytmus, Malmö

Varje elev som går på Rytmus i Malmö ska ges möjligheten att växa och utvecklas så långt som möjligt. Genom en stark tro på att en trygg miljö där elever och lärare stöttar varandra är den bästa grogrunden för att utvecklas formar vi en skola med såväl värdegrund som resultat i fokus.

Du som tänker börja på Rytmus har gett dig själv möjligheten att odla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Under dina tre år på Rytmus är du klasskamrat med framtidens musiker och artister men även framtidens jurister, journalister, brandmän och entreprenörer.

Rytmus musikgymnasium i Malmö ger dig möjligheten att odla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Under dina tre år på Rytmus är du klasskamrat med framtidens musiker och artister men även framtidens jurister, journalister, brandmän och entreprenörer.

På Rytmus vill vi göra utbildningen så mycket på riktigt som möjligt. Exempel på detta är att du varje år är på turné, att vi  träffar artister och håller oss uppdaterade på vad som händer i musikbranschen med hjälp av regelbundna clinics, och att du under ditt tredje år på skolan använder dig av alla dina kreativa verktyg för att starta ditt eget UF-företag.

Hos oss träffar du också inspirerande artister och gästföreläsare. Eftersom Rytmus Malmö är en liten skola så lär du snabbt känna dina skolkamrater och lärare. Många som går på skolan slås snabbt av hur bra kontakt man får med lärarna och hur engagerade de är. Hör gärna av dig om du vill komma och hälsa på eller vill veta mer om skolan.

Vi ses till hösten!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Rytmus, Malmö.

• ES