Plusgymnasiet Stockholm

Välkommen att besöka oss i våra lokaler på Kungsholmen! Vi erbjuder både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Du är alltid välkommen att följa en elev för en dag på skolan. Kontakta skolan så bokar vi in en tid som passar.

Hos oss på Plusgymnasiet i Stockholm blir du sedd för den du är och får det just du behöver. Vi erbjuder både yrkesprogram och högskoleförberedande program, men alla våra utbildningar ger dig möjlighet till grundläggande högskolebehörighet. Vår skola slog upp portarna hösten 2010 och ligger på Kungsholmen, bara två minuters promenad från tunnelbanan. På vår skola har vi både vanliga undervisningslokaler och specialsalar, som är utrustade med projektorer och trådlöst nätverk. Hos oss får du mer stimulans, mer kunskaper, bättre resurser och möjligheter att göra det du vill med ditt liv.

APL - arbetsplatsförlagt lärande
På alla våra yrkesprogram har du som elev minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande. Det är viktigt för oss att din gymnasieutbildning erbjuder en tydlig koppling mellan teori och praktik för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att möta kraven i arbetslivet. Våra lärare har bakgrund i de olika branscherna och därmed goda kontakter med olika arbetsplatser. De kommer att coacha dig att hitta en plats som passar just dig. Elever som gör ett bra jobb på sin APL-plats har goda chanser till anställning.

Välkommen!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Plusgymnasiet Stockholm.

• HV
  • HA