Plusgymnasiet Stockholm

Välkommen att besöka oss i våra lokaler på Kungsholmen! Vi erbjuder både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Du är alltid välkommen att följa en elev för en dag på skolan.
Vi erbjuder sju utbildningar varav två är lärlingsutbildningar. Under din studietid har du tillgång till en bärbar dator som du kan använda överallt i skolan med hjälp av det trådlösa nätverket.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket

Alla våra lärare är behöriga

• IB
  • Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

• Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• BF
    • IB
    • EE
    • VO