NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

SOLNAS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna är en skola med fokus på teknik- och naturvetenskap. Vi slog upp portarna hösten 2019 för att möta det växande behovet av moderna och aktuella utbildningar inom naturvetenskap och teknik.

Har du ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola är vi skolan för dig. Vi specialiserar oss mot två program, NTI Natur och NTI Teknik. Alla vi som arbetar på skolan vill att våra elever ska nå som långt som möjligt. Världen är oändlig, vi ser till att dina möjligheter också blir det. Välkommen till en fantastisk klassisk skolbyggnad på Tomtebodavägen 3A, ett stenkast från Odenplan.

 • LÄRARNA
  På skolan har vi engagerade och kunnig personal med hög kompetens inom sina ämnen. Lärarna ger eleverna möjlighet att hela tiden utvecklas för att kunna nå så långt som möjligt.
   
 • MODERN UTRUSTNING
  Vi förbereder våra elever för steget efter gymnasiet genom att hela tiden ligga i framkant och fokusera på innovation. På skolan har vi därför modern utrustning som används i undervisningen.
   
 • UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN
  Med stort intresse för natur- och teknikvetenskap, forskning och utveckling ger vi våra elever möjlighet att leda utvecklingen i en mer digital värld.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På våra 29 skolor runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Vi har 9 skolor i Stockholms län:

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Nacka

NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

NTI Gymnasiet Sollentuna

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • NA
 • TE